Специализирано приложение за екскурзии и почивки в България и чужбина.

BGEN

Уикенд

Почивка през уикенда

Всеки очаква с нетърпение краят на седмицата. Често се случва човек да реши в последния момент, че има време и възможност да отиде на почивка през уикенда. Проучванията сочат, че Вторник е денят, в който служителите започват да мечтаят за това. Търсенето на варианти за отдих е един от начините да се откъснете от действителността, от натовареното си всекидневие и да се пренесете на някое по-приятно местенце.
Хубаво е да смените обстановката, но пътуването за един уикенд не е толкова лесно. Препоръчваме ви да изберете по-близка дестинация до вашият град. Никой не иска да се прибере неделя вечер и да е пребит от умора. Затова е добре да планувате почивката си предварително, като разгледате оферти за уикенда и изберете най-подходящата за вас.

Nature 1

Полезна информация за една чудесна уикенд почивка

Когато търсите оферта е важно да изберете предварително дестинация. След това е добре да съберете повече информация за нея, за да може да се подготвите за пътуването.
Проверете каква ще е метеорологичната прогноза, особено ако сте решили да се разходите в планината.
Направете си списък на вещите, които да вземете със себе си, за да не се окаже, че сте забравили нещо.
Не дръжте парите и личните си документи на едно място, а ги разпределете на различни места. Най-добре е парите ви да са в дебитна или кредитна карта.
Ако сте решили да организирате уикенда сами, изгответе предварително маршрута си до желаното място. България е малка страна и ако се движите по главните пътища, вероятността да се изгубите е нищожна. Все пак ще бъдете по-спокойни ако имате в себе си книжна пътна карта на България или навигационна система. Ще си спестите достатъчно време в лутания и чудене на къде да поемете.
Преди да потеглите, погледнете налягането на гумите и нивото на маслото на колата, за да не закъсате по средата на пътя. Имате един уикенд и е хубаво да го прекарате по възможно най-добрия начин.
И не на последно място - пазете се от шофьори, които карат рисковано и са потенциални участници в движението!

Camping ground in Kippel

Оферти за уикенда

За един уикенд може да се докоснете до много красиви наши забележителности, впечатляващи с голямата си енергия.
Ако предпочитате да се отдадете на почивка сред природата, потърсете оферта за екскурзия в планината. Банско, Боровец, Пампорово, Паничище, Добринище са чудесен вариант за уикенд през лятото и ски уикенд през зимата.
Спрели сте се на еднодневен поход - не забравяйте да вземете със себе си достатъчно храна, вода, слънчеви очила, лекарства от първа необходимост, джобно ножче, кърпички, фенерче, запалка или кибрит.
Ако нямате възможност за отпуск, а искате да се погрижите за себе си, да се подложите на релаксиращи и антистрес програми, програми за разкрасяване или отслабване, предлагат се достатъчно оферти за спа уикенд в нашите спа курорти.
По-големите и по-малките градове в България също могат да ви предложат отморяваща атмосфера, нови места, забележителности и приятни заведения. Два дни са ви напълно достатъчни да се разходите из Велико Търново, Габрово, Копривщица, Смолян например и да опознаете прекрасните природни забележителности.
За тези, на които шопингът доставя най-голяма радост, има страхотни оферти за шопинг + плаж в Гърция. Имайте предвид, че в неделя магазините в Гърция не работят. Най-близките дестинации за шопинг са Кавала, Серес, Солун. Единствената ни препоръка е да вземете поне 200 евро, за да се върнете доволни и да се въоръжите с търпение.

Piraeus Mikrolimano2

Уикенда е пред вас! Остава само да му се насладите и да направите много снимки за спомен.

 

Възможно е да сте попаднали на тази страница при търсене, в резултат от грешно изписване на думите уикенд. В случай, че сте объркали подредбите на клавиатурата си, е възможно да сте въвели символите вруеко, кснеха или кснеха В случай, че сте изписали уикенд на латиница, е възможно да сте използвали символите wrueko или uikend.

Фирми публикуващи оферти за екскурзии и почивки в travel.need.bg, директен контакт: