Специализирано приложение за екскурзии и почивки в България и чужбина.

BGEN

Златна възраст 55+

Златна възраст 55+

Чували ли сте за новата тенденция в специалните оферти за граждани на ЕС навършили 55 години? Така наречените Златни оферти или оферти Златна възраст 55+ се отличават с невероятно ниската си цена, постигната чрез договаряне на отстъпки между туроператорите, хотелиерите и превозвачите, по програма, която позволява активна почивка на възрастни хора на постижима цена.
Друг отличителен белег на офертите за хора в зряла възраст е изискването за навършени 55 години на поне един от пътуващите и ограничението на броя придружители. Тъй като тези програми позволяват включването на придружител, те са подходящи като подарък или изненада. Разгледайте нашите оферти Златна възраст 55+ и доставете удоволствие на своите любими родители или роднини с незабравима екскурзия в едни от най-красивите курорти в света.
Освен индивидуални пътувания, офертите Златна възраст включват възможност за групово пътуване на възрастни хора. Какъв по-хубав начин да създадете нови приятелства и трайни отношения с хора от вашата възрастова група и да направите пътуването си по-приятно и запомнящо се.
Златна възраст 55+
С внимание са подбрани дестинации с мек климат, любезно обслужване, различна и разнообразна храна, култура, природа. Предлагат се интересни екскурзии с богата програма и посещение на природни, културни и исторически забележителности, музеи, опера, театри.

Оферти Златна възраст 55+ за чужбина

Като цяло дестинациите и предложенията за тази възрастова група се отличават с ниска натовареност на преходите и пътуването.
Предпочитани дестинации са Турция, Гърция, Испания, Канарските острови, Кипър, най-бързо достъпни с чартърен или редовен полет. Круизните пътувания също предлагат намаления за пенсионери.
Какво по-хубаво от това да прекарате една прекрасна седмица на тропически остров – ситен и мек пясък, галещи топли вълни, палми и екзотика в съчетание с богата кълтурна програма, комфорт, гостоприемство и добро обслужване и всичко това на достъпна цена. Така, че разгледайте добре офертите Златна възраст 55+ и изберете най-подходящата за вас.

Оферти за България, Златна възраст 55+

За всички луди-млади над 55+ се предлагат и почивки в някои от най-добрите български балнео и СПА курорти – Велинград, Девин, Хисар, Сандански.
Напоследък много попурлярни станаха и еднодневните екскурзии до различни привлекателни кътчета на България. Най-често посещаваните дестинации са Рилският манастир, Крушунските водопади, Копривщица и Панагюрище, Рупите.
ака, че ако сте на възраст над 55 години и искате да прекарате един ден с вашите стари другари, да се върнете отнова в младежките си години, това е чудесен вариант да направите това.

Възможно е да сте попаднали на тази страница при търсене, в резултат от грешно изписване на думите златна възраст 55+. В случай, че сте объркали подредбите на клавиатурата си, е възможно да сте въвели символите п.дйкд лцп,дий 55+, ювьшхь ущюиьяш 55+ или ювьшхь эщюиьяш 55+ В случай, че сте изписали златна възраст 55+ на латиница, е възможно да сте използвали символите p.djkd lcp,dij 55+ или zlatna wyzrast 55+.

Фирми публикуващи оферти за екскурзии и почивки в travel.need.bg, директен контакт: