Специализирано приложение за екскурзии и почивки в България и чужбина.

BGEN
  • Офертата е изтекла. За подобни активни оферти за екскурзия, можете да разгледате линковете в долната част на страницата или да ползвате търсачката.

Прага - Карлови Вари (потвърдена)

Ранни записвания

Дестинацияот София, България
до Прага, Чехия

Дати -
-
-
-
-
-
-
-

Нощувки3

Цена от 365.00 лв.

до 375.00 лв.

Транспорт автобус

Оферта от Лиманова Травел »

Кратко представяне

Прекрасна възможност да прекарате ваканцията си в една от най-красивите европейски столици - Златна Прага. Старе место, Ново место, замъкът Карлщайн, Карловият мост Ви очакват! Екскурзията в Прага включва 3 нощувки със закуски в избран хотел, медицинска застраховка. По желание се включват трансфери и богат избор на екскурзии в и извън Прага. Ще разгледате архиепископския дворец (отвън) Храдчани, стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести‛ с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, катедралата Свети Вит, двореца Валдщайн, Мала страна, Карловия мост, Старе место, Нове место – Вацлавския площад. Посетете спа курорта Карлови Вари с еднодневна екскурзия, а в края на деня разпуснете в някоя от автентичните чешки бирарии, където ви очакват тонове богато, чешко пиво.

Програма

3% отстъпка от пакетната цена при записване повече от 2 месеца преди избраната дата 

Програмата е потвърдена с дата 15.08!

ПЪРВИ ДЕН 
16:00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 19:30 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 19:00 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Будапеща – Братислава – Прага. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН 
Следобед - пристигане в Прага. Настаняване в хотела. Нощувка. 

ТРЕТИ ДЕН 
Закуска. Обиколка на Прага с екскурзовод: архиепископския дворец (отвън), Храдчани, стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца Щернберг и двореца Шварценберг, катедралата Свети Вит, двореца Валдщайн, Мала страна, Карловия мост, Старе место, Нове место – Вацлавския площад. Свободен следобед. Възможност за екскурзия до двореца Добржиш (с доплащане 30 лв на човек при минимум 20 участника). Дворецът се намира на около 50 км от Прага и приютява най-красивите дворцови градини в Чехия. Грациозната и мащабна сграда в стил рококо и прекрасната терасовидна френска градина възхищават посетителя. Визитата включва разглеждане на историческите интериори на двореца, които са в стил Людвик XVI и разходка из парка. Цената на екскурзията включва транспорт и екскурзоводски услуги на български, резервация в двореца и не включва билет за вход в двореца и градините, който е около 155 крони (около 7 евро). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Завръщане в хотела. Нощувка. 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН 
Закуска. Екскурзия до Карлови Вари и Пилзен (включена в пакетната цена). Разглеждане на Карлови Вари – един от най-старите европейски курорти, наречен от големия пътешественик, географ и естествоизпитател Александър фон Хумболт „брилянт в изумруден обков”. Посещение на пивоварния завод Пилзен (по време на двучасовото посещение ще се запознаете с историята на най-голямата и модерна пивоварна в Чехия, ще имате възможност да научите подробности за технологията на производство, да дегустирате бира. Таксата за вход се заплаща на място – около 180 чешки крони; съветваме ви да си предвидите връхна дреха, защото в подземията температурата достига до 8ºС.). Вечерта - завръщане в Прага. Нощувка. 

ПЕТИ ДЕН 
Закуска. Свободен ден. Възможност за разглеждане на музеи – Стария замък, музеите на Алфонс Муха, Сметана, Дворжак и пр. или за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 25 лв. за възрастни и 20 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за разходка с корабче по р. Вълтава (цената на разходката с корабче не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). В късния следобед или привечер отпътуване по маршрут Прага – Братислава – Будапеща – Белград - София. Нощен преход. 


ШЕСТИ ДЕН 
Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив. 

Дати и Цени 
15.08.2017 - 20.08.2017 - 365 лв. 
01.09.2017 - 06.09.2017 - 375 лв. 
06.09.2017 - 11.09.2017 - 375 лв. 
19.09.2017 - 24.09.2017 - 375 лв. 
22.09.2017 - 27.09.2017 - 375 лв. 
10.10.2017 - 15.10.2017 - 375 лв. 
14.11.2017 - 19.11.2017 - 375 лв. 
12.12.2017 - 17.12.2017 - 369 лв. 

Цената включва

Цената включва: 
Транспорт с луксозен автобус 
3 нощувки със закуски. 
Богата туристическа програма в 
Прага, Карлови Вари и пивоварната в Пилзен. 
Водач-придружител от туроператора 
Екскурзоводско обслужване 

Цената не включва

Цената не включва: 
Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр. 
Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден) 
Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек)  
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 200 лв. 


Допълнителни услуги с доплащане: 
Пешеходна обиколка на Старе место - 25 лв. 
Пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г. - 20 лв. 
Двореца Добржиш - 30 лв. 
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока 

Офертата за екскурзия - Прага - Карлови Вари (потвърдена) е била разгледана 649 пъти
Възможно е да сте попаднали на тази страница при търсене, в резултат от грешно изписване на думите прага - карлови вари (потвърдена). В случай, че сте объркали подредбите на клавиатурата си, е възможно да сте въвели символите м,дхд - уд,.флр лд,р (мфйлц,оекд), зиьжь - ньивдус уьис (здшущиаехь) или зиьжь - ньивдэс эьис (здшэщиаехь) В случай, че сте изписали прага - карлови вари (потвърдена) на латиница, е възможно да сте използвали символите m,dhd - ud,.flr ld,r (mfjlc,oekd) или praga - karlowi wari (potwyrdena).

Фирми публикуващи оферти за екскурзии и почивки в travel.need.bg, директен контакт: