Специализирано приложение за екскурзии и почивки в България и чужбина.

BGEN
  • Офертата е изтекла. За подобни активни оферти за екскурзия, можете да разгледате линковете в долната част на страницата или да ползвате търсачката.

Екскурзия до Скопие и езерото Матка

Дестинацияот София, България
до Скопие, Македония

Дати -
-
-
-
-
-
-

Нощувкибез нощувки

Цена 45.00 лв.

Транспорт автобус

Тип екскурзия, уикенд

Оферта от Ю Травел »

Кратко представяне

Екскурзия до Скопие и езерото Матка.

Програма

Ден 1: Скопие- езерото Матка - София
Отпътуване в 6 ч. от пл. Ал.Невски, София в посока Македония. Около обяд пристигане в Скопие, автобусна и пешеходна обиколка на града: катедралата "Св. Климент Охридски", реконструираният площад "Македония" с паметника "Воин на кон", фонтаните и новите скулптурни композиции; старият квартал "Вароша" - скопската чаршия; църквата "Свети Спас" със саркофага на Гоце Делчев; крепостта Скопско кале.Свободно време около 2 часа и отпътуване за езерото Матка - едно от най-впечатляващите места в Македония, заобиколено от стръмни скали, сред които са скрити средновековни църкви и манастири. Красива екопътека ще ни отведе до манастира "Свети Андрей", чиито запазен надпис над западния вход на църквата показва, че е построена през 1389 г. от Андрей, брата на Крали Марко. Късния следобед отпътуване за България.

Цената включва

  • Транспорт с комфортен туристически автобус
  • Туристическа програма в Скопие
  • Водач от фирмата;
  • Мед. застраховка на ЗАД„Армеец“, с асистанс на стойност 5000 евро.

Намаления

Екскурзията се осъществява при 25 записани туристи. 

Офертата за екскурзия - Екскурзия до Скопие и езерото Матка е била разгледана 346 пъти
Възможно е да сте попаднали на тази страница при търсене, в резултат от грешно изписване на думите екскурзия до скопие и езерото матка. В случай, че сте объркали подредбите на клавиатурата си, е възможно да сте въвели символите еуиув,прс оф иуфмре р епе,фйф ;дйуд, енянкиюс, ад яндзсе с еюеидшд пьшнь или енянкиюс, ад яндзсе с еюеидшд пьшнь В случай, че сте изписали екскурзия до скопие и езерото матка на латиница, е възможно да сте използвали символите euiuw,prs of iufmre r epe,fjf ;djud или ekskurziq do skopie i ezeroto matka.

Фирми публикуващи оферти за екскурзии и почивки в travel.need.bg, директен контакт: