Специализирано приложение за екскурзии и почивки в България и чужбина.

BGEN

Екскурзия до Атон - Света гора

Дестинацияот София, България
до Атон, Гърция

Дати -

Нощувки2

Цена 231.00 лв.

Транспорт автобус

Тип екскурзия, златна възраст 55+

Оферта от Ю Травел »

Запитване за оферта
 • captcha image

Кратко представяне

Поклонническо пътуване "3 поколения на Атон - Света гора" Това е поредна инициатива на групата за активен живот „Златен век‛. В нея вземат участие трите поколения : възрастно, средно, внучетата. Целта е всички да останат доволни от богатата на атракции програма.

Програма

I ден: 
Тръгваме в 7 ч. от зала „Средец”, София . По пътя ще посетим манастир "Свети Димитър" край Бобошево и Рупите . Пристигане край Уранoполис ранният следобед. Настаняване в хотел и свободно време. Разходка по пътя към границата на Самоуправляваща се монашеска държава Света гора. С лодка – разходки до пристанището. В лагера си почиваме, или „плажуваме”.. Вечеря.. Нощувка. 

II ден: 
Гимнастика на плажа, плуване, закуска. С корабче проплаваме манастирските пристани по западния бряг на Атон. Следобед, почивка за едни, плаж за други. Леки крайбрежни рейдове с каяка-лодка за желаещите.Атракция „Сaла на Monkey King”. Вечеря. Нощувка. 

III ден: 
Сутрешна гимнастика на плажа, закуска и свободно време за разходка из Уранoполис. След обяда, отпътуваме към родината. По пътя се отбиваме през Стагира, родното място на Аристотел, и разглеждаме Парка посветен на Хипнотичните му идеи. 
С божия помощ, може да сме в София към 21 часа. 

Цената включва

 • Транспорт с лизензиран автобус
 • 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери в хотел 2*
 • Медицинска застраховка
 • 2 гимнастики

Цената не включва

 • Круизно корабче: възрастни - 15€, деца 6-12г. - 9€, деца до 6 г. - безплатно

Намаления

Записване: 

 • копие от лична карта или паспорт
 • внасяне на 50% от стойността на екскурзията

 

 • за деца под 18 години, пътуващи с един родител – Нотариално заверена декларация от другия родител, че е съгласен детето да пътува извън България – оригинал + копие.

 

 • Екскурзията се осъществява при минимум 20 туристи.

 

 • Туроператора си запазва правото да извършва разместване на програмата, като се задължава да уведоми за тях потребителя.

 

 • Агенцията не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !
Офертата за екскурзия - Екскурзия до Атон - Света гора е била разгледана 118 пъти
Възможно е да сте попаднали на тази страница при търсене, в резултат от грешно изписване на думите екскурзия до атон - света гора. В случай, че сте объркали подредбите на клавиатурата си, е възможно да сте въвели символите еуиув,прс оф дйфк - илейд хф,д, енянкиюс, ад ьшдх - яуешь ждиь или енянкиюс, ад ьшдх - яэешь ждиь В случай, че сте изписали екскурзия до атон - света гора на латиница, е възможно да сте използвали символите euiuw,prs of djfk - ilejd hf,d или ekskurziq do aton - sweta gora.

Фирми публикуващи оферти за екскурзии и почивки в travel.need.bg, директен контакт:

Хотел Свети Врач